Bun venit la Gradinita 34 Bucuresti

Grădiniţa nr. 34 oferă tuturor beneficiarilor actului educaţional un mediu educaţional sigur şi modern, conform standardelor de calitate în vigoare. Fiind renovată în anul 2011, instituţia noastră a beneficiat de o extindere a spaţiului educaţional, având în prezent o capacitate de 200 de copii. Grădiniţa este dotată cu mijloace de acces, mobilier şi băi special amenajate pentru persoanele cu dizabilităţi. Activitatea didactică este coordonată de cadre didactice calificate, cu o experienţă de cel puţin 10 ani. Programul instituţiei permite copiilor, cadrelor didactice şi familiei desfăşurarea de activităţi atȃt conform curriculei preşcolare cȃt şi extracurriculare, oferind preşcolarilor o plajă largă de activităţi, participarea familiei fiind un real sprijin ȋn educaţia plenară a preşcolarilor.

„Printr-o educatie de calitate, asigurăm succesul copiilor, de la grădiniță la școală și în viață. Punem accentul pe calitatea educației, generată în mod conștient si pragmatic.”

Facilitati și dotari

Grădiniţa nr. 34 oferă tuturor beneficiarilor actului educaţional un mediu educaţional sigur şi modern, conform standardelor de calitate în vigoare.

Echipa cadre

In curs de actualizare